Online angol

Hatékony és rugalmas online angol nyelvoktatás

Tanulj saját időbeosztásod szerint!

Hogyan tudod gyorsan, hatékonyan és kellemes körülmények között elsajátítani a nyelvet online angol nyelviskolánkban?

Online angol nyelvoktatásunk lehetőséget teremt arra, hogy a tanulók saját időbeosztásuk szerint tanuljanak, és élvezhessék az angol nyelvtanulás minden előnyét.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a tanulók számára kiváló minőségű oktatást nyújtsunk, ami valóban eredményeket hoz.

Kétszeres díjnyertes nyelviskola vagyunk: 2022-ben és 2023-ban elnyertük a “South England Prestige Awards” díját “A legjobb angol nyelvoktató” kategóriában.

Rugalmas tanulás a saját időbeosztásodban

Nálunk nincsenek merev órarendek vagy kötelező házi feladatok. Tanulóink szabadon választhatják meg, mikor és hol tanulnak. A tanulásnak nincsenek korlátai, és így nincsenek időhöz kötött kötelezettségek. 

Amikor csak időd engedi, bármikor tanulhatod, gyakorolhatod az angolt és kérhetsz órát a tanárodtól.

Gyors és látványos eredmények

A célunk az, hogy minden tanuló megértse az angol beszédet és magabiztosan kommunikáljon angolul. Tapasztalt oktatóink segítségével gyorsan és látványosan fejlődhetsz, és meglepődsz majd a saját előrehaladásodon.

Tanáraink kivétel nélkül diplomás, több évtizedes gyakorlattal és anyanyelvi területen szerzett kiterjedt tapasztalattal rendelkező, barátságos, türelmes és jóindulatú oktatók.

Képesek örömteli élménnyé tenni számodra a nyelvtanulást.

Egyéni haladási terv

Minden tanulónak egyéni haladási tervet készítünk. Felmérjük és figyelembe vesszük a jelenlegi angol nyelvi szintedet, majd együtt meghatározzuk a kitűzött célokat, hogy határozott képet kapj az elérni kívánt eredményekről. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden tanuló számára hatékony tanulási tapasztalatot nyújtsunk.

A tanulási időt jól kihasználva, a te személyes céljaidra készítünk fel, legyen az nyelvvizsga, szakmai nyelv, a karrieredhez szükséges nyelvi jártasságok, állampolgársági vizsga, a vízumhoz szükséges nyelvvizsga, vagy bármilyen más specifikus nyelvi cél.

Ha szeretnél egy gyors képet kapni a mostani angol nyelvi szintedről, kattints ide és próbált ki ezt a szintfelmérőt.

Beszéd-központú online angol nyelvoktatás

Az angoltanítás során a hangsúly végig az angol nyelvtudásod alkalmazhatóságán van. Az óráink középpontjában a kommunikáció áll, így a tanulóink gyorsan fejleszthetik beszédkészségüket.

Angliában működő nyelviskolaként jól értjük az anyanyelvi területen élő magyarok nyelvtanulási igényeit. Tudjuk, hogy mire van szüksége a tanulóknak, akik angol nyelvterületen szeretnének hamar boldogulni és nem pazaroljuk az időt felesleges mellébeszélésre, a lényeget tanítjuk, az alkalmazhatóságot szem előtt tartva.

Személyes törődés és a saját tanárod

Minden tanulónk személyes figyelmet kap a tanárától. Az órák során egy tanár csak egy tanulóval foglalkozik, így biztosítva a maximális fejlődést és támogatást.

Ha valamit nem értesz, elakadsz, vagy összezavarodsz, azonnal segítséget fogsz kapni és addig nem haladunk tovább az anyagban, amíg meg nem érted az adott részt és bizonyosságot nem szerzel belőle, hogy azt tudod is alkalmazni.

Minden szintre kiterjedő oktatás

Legyél akár kezdő, akár haladó szinten, mi képesek vagyunk segíteni. Rugalmas oktatási módszereink lehetővé teszik, hogy a tanulók bármilyen szinten csatlakozzanak hozzánk.

Ha úgy érzed, hogy a korábbi oktatásodban maradtak zűrzavaros területek, vagy van valami, amit sehogyan sem tudsz felfogni az angolban, akkor a legjobb helyen jársz. Örömmel kibogozzuk és rendbe tesszük azokat a területeket, amiket korábban nem értettél meg. Megértést viszünk a zűrzavar területei, és magabiztos alkalmazási képességet tudsz elsajátítani a korábbi bizonytalanságok helyén.

Helyfüggetlen online angol nyelvoktatás

Bárhonnan, bármikor bejelentkezhet óráinkra. Nincs szükség utazásra vagy fix helyszínre. Csak egy internetkapcsolatra, egy okoskészülékre és egy kényelmes helyre van szükség a tanuláshoz.

Megértjük, hogy elfoglalt ember vagy, ezért nem fogjuk az idődet rabolni. Ahol és amikor lehetőséged van tanulni, biztosítani tudunk neked kiváló minőségű, személyes nyelvoktatást. Ilyen a huszonegyedik század nyelviskolája.

Újraélesztjük az angoltanulás  iránti lelkesedésedet

Ha korábban kudarcot vallottál az angoltanulásban, feladtad, rosszul tanítottak, túl nehéznek találtad a nyelvet, hát akkor most a legjobb helyen jársz. Nálunk segítséget kapsz, hogy  újraélesztd az érdeklődésed és a lelkesedésed, és megnöveld az önbizalmadat.

Amikor valaki érti a környezetét és képes megértetni önmagát, az megnövekedett bizonyosságot eredményez az életben.

Ezt kívánjuk Neked és megígérjük, hogy ebben hathatós segítséged fogsz kapni tőlünk.

Célunk

A külföldön élő magyarok boldogulási- és karrierlehetőségeinek javítása hatékony online angol nyelvoktatás révén.

Kiváló oktatók és oktatási módszerek segítségével az angoltanulást kényelmesebbé és hatékonyabbá tesszük.  Megtapasztalhatod az angol nyelvtanulás örömét, miközben saját időbeosztásod szerint haladsz.

Ne habozz!

Csatlakozz hozzánk ma, és indulj el az angol nyelvtanulás izgalmas útját.

Iratkozz fel most ingyenes bemutató órára, hogy megtapasztald, milyen vidám és szórakoztató lehet angolul tanulni!

[Online Angol, Angol Nyelvoktatás, Rugalmas Tanulás, Beszéd-Központú Nyelvoktatás, Helyfüggetlen Oktatás, Saját Tanár, Egyéni Tanulási Terv, Gyors Eredmények, Angoltanulás Lelkesedés]

Vegyél részt hatékony, beszédközpontú angolóráinkon – bárhol is élsz a világban.  Ismerd meg, hogyan lehet gyorsan és vidáman tanulni angolul.

Letölthető nyelvgyakorló füzeteink segítségével tanulhatod meg az angol nyelvet otthonod kényelméből, a saját időbeosztásodat követve.

Érdekes és gyakorlatias feladatok, beszédes képek, lépésről-lépésre teszik könnyűvé a nyelvtanulást.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.