Krisztával és Rudival az ötvenedik óránkat ünnepeljük
angol tanulók
"Én már tanultam ezelőtt 6 évet angolt az általános iskolában, de a nálad tanult 50 óra alatt sokkal többet tanultam mint az alatt a 6 év alatt, mert nálad egyszerűen megértést szereztem a nyelvről, nem pedig bemagoltam mint ahogy azt nagyon sok iskolában elvárják."
“Nem is tudom, hol kezdjem: annyira sok pozitivitást kaptam tőled és az iskoládtól és a te tanítási módszeredtől! Egyszerűen élvezet a módszereddel a nyelvtanulás.

Mint már említettem, én már tanultam ezelőtt 6 évet angolt az általános iskolában, de a nálad tanult 50 óra alatt sokkal többet tanultam mint az alatt a 6 év alatt, mert nálad egyszerűen megértést szereztem a nyelvről, nem pedig bemagoltam mint ahogy azt nagyon sok iskolában elvárják.

Te elmagyarázod az összes kis apró momentumot a nyelvtannal kapcsolatban és ha nem értem, akkor újra és újra fáradhatatlanul.

Még egyszer KÖSZÖNÖM, hogy hozzásegítesz a könnyebb boldoguláshoz itt, a messzi Angliában.”

Rudi

 

“Mivel is kezdjem?

Én örülök, hogy van erre lehetőségünk, hogy személyesen tanuljunk nálad, mert ez számomra sokat jelent. A személyes kontaktus, az mindig is fontos volt a számomra.

Sokat köszönhetek annak a módszernek, ahogy Balázs tanít, mert magabiztosabbnak érzem magam a mindennapokban még akkor is, ha nem teljes még a tudásom. De erre törekszünk mind a ketten és köszönöm a türelmedet is hozzám.”

Kriszta

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Az internet segítségével hatékony, beszédközpontú angolórákat szolgáltatunk – bárhol is élsz a világban. Ha szeretnél gyorsan és vidáman tanulni, teljesen rád szabott órákkal, nézd meg a bemutató óránkat.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.