Magabiztos angol nyelvtudás – gyorsan
confidence
Mielőtt belevágsz az angol nyelv tanulásába, érdemes felfegyverezned magad olyan módszerekkel, melyek segítik a munkádat. Számos hatékony módszer létezik, most egyet fogok neked bemutatni azért, hogy magabiztos, alkalmazható nyelvtudást tudj szerezni. Méghozzá gyorsan!

A tanulóink arról számolnak be, hogy a nálunk szerzett angol nyelvtudást nagyon is szívesen és könnyedén alkalmazzák. Márpedig a puding próbája az evés. Ha éveket töltesz az iskolapadban és a végén nem tudod alkalmazni, amit tanultál, akkor csak időpazarlás volt az egész.

Mi az angol nyelvoktatási módszerünk titka?

Megmutatom.

Gondolj egy olyan területre az életedben, amellyel kapcsolatban magabiztosnak, hozzáértőnek érzed magad.
Kompetens vagy ezen a területen? Képes vagy eredményeket elérni? Jól boldogulsz vele?

Most gondolj egy olyan területre az életedben, amit a „lila köd” kifejezéssel lehet jellemezni. Amihez nem értesz, ahol nincsenek eredmények, vagy egyenesen rosszak az eredmények.

Hol van a kutya elásva? Miért vagy az egyik területen sikeres és magabiztos, míg egy másikon nehézségekkel küzdesz?

Bizonyára létezik olyan, hogy tehetség, készség, és képességek. Nem lehet mindenki mindenben zseni.

A köztudat figyelmét azonban eddig elkerülte egy kulcsfontosságú adat: Az ember tudatosan fejlesztheti és javíthatja a képességeit akármilyen területen.
Nem biztos, hogy zseniális hegedűművésszé válsz, ha nincs hozzá tehetséged. De ha van érdeklődésed a hegedülés iránt és kitartásod a tanuláshoz, akkor sokkal jobbá tudsz válni a hegedülésben.

De hogyan lehet jó eredményt elérni gyorsan?

Megfelelő oktatási módszerrel bárki szerezhet jobb tudást és jobb képességeket az élet bármely területén.

Te képes vagy javítani a képességeidet bármilyen területen!

Nem ígérjük, hogy nyelvzsenit faragunk belőled. Azt viszont megígérjük, hogy a képességed és hajlandóságod nagy mértékben növekedni fog arra, hogy HASZNÁLD AZ ANGOL NYELVET.

De még mindig nem árultam el, hogyan érjük ezt el.

Nos, ha van hajlandóságod megtanulni valamit, van szorgalmad és kitartásod, akkor eddig miért volt olyan sok a kudarc?

Mert az utadba állt valami.

A meg nem értések és a bizonytalanságok hitetik el veled, hogy nem vagy rá képes.

Ez tulajdonképpen egy hazugság. Nagyon is képes vagy rá! Csak van néhány dolog, amiket nem értettél meg és továbbmentél, anélkül hogy ezeket tisztáztad volna. Ezek szépen felhalmozódtak és most azt az érzést keltik benned, hogy az egész terület ködös, homályos, bizonytalan és egyáltalán nem kívánsz foglalkozni vele.

Amikor a Bonaventura Nyelviskolában tanulsz, segítünk megtalálni és teljesen kipucolni a meg nem értéseidet az angol nyelv területén. Azokat a bizonytalanságokat, amiket a múltban halmoztál fel magadnak.

Ha nem megy a tanulás előre, akkor nem erőltetéssel, „motiválással”, kényszerítéssel, vagy vajas pirítóssal veszünk rá a haladásra, hanem egyszerűen visszafelé megyünk, megkeressük azokat a területeket, ahol valami nem volt számodra tiszta és kipucoljuk addig a pontig, amikor már teljesen és magabiztosan érted az egész területet.

Ilyenkor kisüt a nap és érezni fogod, hogy most már szívesen haladsz előre. Az eddig ködös, nehezen érthető részek is világossá és érthetővé válnak.

Bizonyosságot szerzel a tudásodban.

A tanulás során mindent meg fogsz érteni, és minden korábbi meg nem értett területet ki fogsz tudni pucolni.

Segítünk letenni a kövekkel teli hátizsákot, hogy fel tudj mászni a hegytetőre. Így végül bizonyosságot érsz el, alkalmazható nyelvtudásra teszel szert, és élvezni fogod a folyamatot.

Ha szeretnél többet megtudni az angol nyelvoktatási módszerünkről,

kattints ide és próbálj ki egy bemutató órát nálunk!

Szép napot és jó tanulást Neked!

Hegyi Balázs

 

 

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nem akarjuk ugyanazt a kalapot ráhúzni minden tanuló fejére.
Inkább a Te igényeidhez, sebességedhez, céljaidhoz igazítjuk a tananyagot és az órákat.
A személyes, angol nyelvi mentorod tud segíteni a tanulási folyamat minden részletében; kibogozni minden alkalommal, ha elakadsz.
Az Egyesült Királyságban működő, széles körben elismert fordítóirodaként tudunk segíteni a hivatalos ügyek intézéséhez elengedhetetlen hivatalos (certified) fordítások elkészítésében.
Az OFFI szerződéses partnerirodája vagyunk és a CIOL (Chartered Institute of Linguists) tagja.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.