Ilyen volt 2013
2013
Kedves Tanulók és leendő Tanulók!Nagyon köszönöm Nektek, hogy ebben az évben is minket választottatok!

A Bonaventura Online Nyelviskolát 2012 szeptemberében indítottuk el Beöthe Ákos barátommal.

Láttuk, hogy mekkora igény van a világban jó minőségű angol nyelvoktatásra a külföldön élő magyarok körében. A 21. századi technika segítségével sikerült megoldanunk, hogy bárkit el tudunk érni a bolygón és akár egy okostelefon segítségével képesek vagyunk minőségi, személyre szabott nyelvoktatást nyújtani.

Eredetileg két fős csapatunk idén már 1 vezetővel, 5 tanárral és 1 fordítóval büszkélkedik.

Számos tanulónk ért el kiemelkedő sikereket az év során, többen nyelvvizsgáztak, megszerezték az állampolgárságot, illetve jobb munkahelyet kaptak a jobb angol tudásuknak köszönhetően. Négy tanulónk elég bizonyosságot szerzett az angol nyelvtudásban ahhoz, hogy UK-ben vállalkozásba kezdjen!

Egyetlen év alatt elértük, hogy vannak tanulóink az Egyesült Királyságból, Kanadából, az USA-ból, a Brit Virgin Szigetekről, Magyarországról és Izraelből.

Idén már nem csak magánórákat, hanem tanfolyamokat, fordítást és tolmácsolást is szolgáltattunk nagy sikerrel. Eredményesen tolmácsoltunk és fordítottunk banki és céges ügyekben, személyes konfliktusok kezelésében és hivatalos ügyek intézésekor. Személyes nyereségem, hogy a Brit Legfelsőbb Bíróságon is tolmácsolhattam, valamint, hogy kaptam egy angoltanári állásajánlatot egy Brit magániskolában – ezt természetesen elutasítottam, hiszen Titeket tanítalak.

Egész évben egyetlen ügyfelünktől sem kaptunk negatív visszajelzést!

Dicséretet viszont annál többet: https://www.angoliskola.com/sikerek/

Idei tapasztalatunk, hogy azok a tanulóink, akik elkötelezetten tanulnak és vállalják, hogy hetente legalább két órát jönnek, 100%-ban sikeresek voltak és elérték a céljukat a nyelvtanulással.

Ugyanakkor azok a tanulók, akik hetente csak egy órát jártak, illetve alkalomszerűen jöttek, mindössze 42%-ban értek el kézzelfogható eredményt. A többiek sajnos lemorzsolódtak.

Ezért szeretném megkérni mindazokat, akik még nem tették meg, hogy idén is erősítsétek meg a szándékotokat, szilárdítsátok meg az elhatározást, hogy megtanultok angolul és kötelezzétek el magatokat heti minimum két óra rendszeres tanulás mellett.

Mi tényleg bárkit meg tudunk tanítani angolul. Benne vagytok?

Kívánok Mindannyiunknak sikerekben gazdag, boldog új évet!

Hegyi Balázs

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Az internet segítségével hatékony, beszédközpontú angolórákat szolgáltatunk – bárhol is élsz a világban. Ha szeretnél gyorsan és vidáman tanulni, teljesen rád szabott órákkal, nézd meg a bemutató óránkat.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.