Az angolóráink menete
Angolóráink menete
Az oktatási módszerünk nagyon hatékony, kifejezetten az angol anyanyelvi területen élő magyarok számára fejlesztettük ki. A gyors haladás érdekében azt szoktuk kérni a tanulóinktól, hogy az órák között gyakoroljanak és tanuljanak önállóan is. Ebbe beletartozik a házi feladatok elkészítése és az otthoni tanulás/gyakorlás is. Az angolóráinkat interneten keresztül tartjuk. Ezek magánórák, tehát a tanár és egy, vagy legfeljebb két tanuló vesz részt az órán.

A távolságok áthidalására egy videó-csevegő programot használunk (például Skype-ot, vagy Zoom-ot). A tanár és a diák láthatják egymást webkamera segítségével és természetesen hallják is egymást. Amikor táblára van szükség, a tanár megosztja a saját képernyőjét (azaz láthatóvá teszi azt a tanuló számára) és így tud rajzolni, vagy írni a “táblára”.

Az első óra ingyenes. Ilyenkor ki lehet próbálni, hogy a módszer megfelelő-e számodra, illetve a tanár szimpatikus-e neked. Ha nem, akkor lehetőséged van másik tanárt kérni.

Innentől kezdve az órák díját a Magánórák oldal szerinti áron tudod befizetni. A weboldalunkon keresztül fizethetsz bankkártyával vagy Paypal-lal, továbbá van lehetőség utalással is fizetni.

A gyors haladás és a hatékonyság miatt nagyon fontos a rendszeresség a tanulásban, ezért azt szoktuk kérni a diákjainktól, hogy legalább heti 2 – 3 órán vegyenek részt.

Ha az óradíjak esetleg megterhelőek a pénztárcádnak, járhatsz tanulópárral is az órákra. A tanulópárod lehet egy barátod, családtagod; valaki, akivel szívesen tanulsz együtt és aki hasonló szinten van, mint te. Így elfelezhetitek az óradíjat egymás közt, ráadásul tudtok segíteni egymásnak a gyakorlásban is.

Magánóráinkon az oktatás teljesen egyénre szabott módon történik: hozzáigazítjuk a saját haladási sebességedhez és az elérni kívánt céljaidhoz.

Az angolt lehet beszéd-centrikusan, vagy nyelvvizsgára felkészítő módon, vagy sok más módon tanulni. Volt már orvos tanulónk, akinek az angol szaknyelvhez volt szüksége segítségre. Sok tanulónk készül a brit állampolgársági vizsgára. Velük a Tudorokat, az ünnepnapokat, meg az autópályán a sebességkorlátozásokat tanuljuk. És így tovább, mindenkinek pontosan a személyes igényei szerint.

Minden órán fejlesztjük a szókincset és gyakoroljuk az élő beszédet. Az órák interaktívan zajlanak, nem fogsz lemaradni, vagy megragadni egy meg-nem-értésben. Bármikor módodban áll megállítani az óra menetét és kérdezni.

A módszerünk tartalmaz egy általános angol nyelvtani rendszert is. A tanulóink tapasztalata alapján, ez a rendszer hozzásegít ahhoz, hogy utána a nyelv “ragadjon”, azaz pusztán a mindennapos használatból képes legyen az ember újat tanulni. Olyan vázat próbálunk felépíteni ezzel, amelyre aztán a tanulók képesek a saját angol nyelvi megértésüket építeni.

Ezt a nyelvtani rendszert – egyéni sebességtől függően – 40 és 60 óra közötti idő alatt szokták elsajátítani a tanulóink. A módszer továbbá növeli az általános nyelvi megértést, ami IQ növekedést és jobb boldogulást szokott eredményezni – de ezek “csak” melléktermékek.

Ha szeretnél többet megtudni az angol nyelvoktatási módszerünkről,

kattints ide és próbálj ki egy bemutató órát nálunk!

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nem akarjuk ugyanazt a kalapot ráhúzni minden tanuló fejére.
Inkább a Te igényeidhez, sebességedhez, céljaidhoz igazítjuk a tananyagot és az órákat.
A személyes, angol nyelvi mentorod tud segíteni a tanulási folyamat minden részletében; kibogozni minden alkalommal, ha elakadsz.
Az Egyesült Királyságban működő, széles körben elismert fordítóirodaként tudunk segíteni a hivatalos ügyek intézéséhez elengedhetetlen hivatalos (certified) fordítások elkészítésében.
Az OFFI szerződéses partnerirodája vagyunk és a CIOL (Chartered Institute of Linguists) tagja.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.