A módszerünkről
angol tanitasi modszer
A módszerünk nagyon hatékony és gyors. A tanuló megértési szintjét emeli. Nem használunk hókuszpókuszokat. Egyszerűen olyan gyors ütemben emeljük az általános nyelvi értési szintedet mind az anyanyelvedben, mind az angolban, amilyen gyorsan csak bírod a tempót

A célunk, hogy a külföldön élő magyarok boldogulási és karrier lehetőségeit javítsuk nyelvoktatással és fordítással.

Itt tudsz feliratkozni ingyenes bemutató óránkra.

Ezt komolyan is gondoljuk, nem csak hangzatos reklámszöveg. Tényleg segíteni akarunk.

A weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük és igyekszünk olyan információkkal feltölteni, amit az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban élő magyarok hasznosnak találnak. A tanulóink bármikor megkereshetnek és örömmel segítek tanáccsal, információval, vagy csak néhány jó szóval.

Online iskola vagyunk, Skype-on, vagy Zoom-on keresztül zajlik az óra. Látjátok, halljátok egymást és a képernyő a tábla. Látod a tanár képernyőjét, látod, amit ír és rajzol. A technikai részletekről és az órák menetéről bővebben itt olvashatsz.

A módszert én fejlesztettem ki. Sok elemet vettem azonban kedvenc egyetemi tanáromtól és mentoromtól, Bognár Józseftől. Ő alapította a Pécsi Egyetem angol tanszékét és ő dolgozott ki egy olyan nyelvtani rendszert, amit – húsz év után – még mindig a legjobbnak tartok.

A módszerünk nagyon hatékony és gyors. A tanuló megértési szintjét emeli. Nem használunk hókuszpókuszokat. Egyszerűen olyan gyors ütemben emeljük az általános nyelvi értési szintedet mind az anyanyelvedben, mind az angolban, amilyen gyorsan csak bírod a tempót. Ezzel növekszik az intelligenciád is, könnyebbnek találod a boldogulást az élet hétköznapi akadályai közt és képesebbé válsz arra, hogy megálld a helyed nehezebb helyzetekben is. De ezek csak melléktermékek. A lényeg, hogy megtanulsz angolul. Magabiztossá válsz a nyelv használatában, mert érted, hogy mit, miért és hogyan kell mondani.

A módszerünk három jól elkülönülő részre tagolódik.

Az elején lepucoljuk a magyar nyelvtanban összeszedett meg nem értéseidet és gubancaidat, azután ugyanezt csináljuk az angolban is – ha tanultad már korábban a nyelvet.

Ezzel szabad utat nyitunk az új tananyag megtanulása előtt.

A második lépésben fölépítünk egy olyan nyelvtani vázat, amire aztán te magad tudsz ráépíteni. Ez az a szint, amikor már elkezd ragadni a nyelv pusztán attól, hogy használod az életben. Elkezdesz nyerni a nyelv használatából.

A harmadik lépcső a gyakorlás. Teljesen rád van bízva, hogy ebből mennyit kérsz. Akkor van vége a nyelvleckéknek, amikor te úgy érzed, hogy már eléggé magabiztos vagy az angol nyelv használatával kapcsolatban.

Magánórákról van szó, tehát teljes mértékben és személyesen rád és a te igényeidre, egyéni tempódra, egyéni meg nem értéseidre van szabva minden egyes óra.

Pontosan azt kapod, amit szeretnél, illetve amire szükséged van. És pontosan olyan tempóban kapod, ami neked megfelelő. Mindent, amiről tanulsz az órán, teljes mértékben meg fogsz érteni. Akár hiszed, akár nem, ez jelentősen növelni tudja az ember önbizalmát.

Jöhetsz tanulópárral is és megfelezhetitek a költségeket. Így igazán kedvező módon tudsz tanulni. A tanulópárodnak nem kell egy szobában lennie veled, bárhol lehet a bolygón, mivel úgyis interneten keresztül megy az óra.

Kezdődhet a kaland!

Iratkozz fel ingyenes bemutató órára ITT!

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Nem akarjuk ugyanazt a kalapot ráhúzni minden tanuló fejére.
Inkább a Te igényeidhez, sebességedhez, céljaidhoz igazítjuk a tananyagot és az órákat.
A személyes, angol nyelvi mentorod tud segíteni a tanulási folyamat minden részletében; kibogozni minden alkalommal, ha elakadsz.
Az Egyesült Királyságban működő, széles körben elismert fordítóirodaként tudunk segíteni a hivatalos ügyek intézéséhez elengedhetetlen hivatalos (certified) fordítások elkészítésében.
Az OFFI szerződéses partnerirodája vagyunk és a CIOL (Chartered Institute of Linguists) tagja.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.