Hogyan tudsz angol mondatokat alkotni?
e-könyvvel e-gyszerűen!

Ha eddig nehézséged volt az angol mondatalkotás területén…
…akkor ez a probléma most véget ér.

Fedezd fel az angol mondatalkotás rejtett titkait.

Hogyan működik valójában egy angol mondat?
Mikor milyen szórendet használjak?

Nincs unalmas nyelvtanozás, nem kell teletömnöd a fejedet szabályokkal.

Csak végezd el az e-könyvben található egyszerű feladatokat és szinte észrevétlenül megtanulod, hogyan kell összerakni egy angol mondatot. Használd a feladatok megértését segítő rengeteg képet, egyszerű, magyar nyelvű magyarázó szöveget. Nem fogod eltéveszteni az utat.

Ez az e-könyv több száz példával és illusztrációval teszi mindenki számára világossá és könnyen érthetővé a mondatalkotást.
Gyakorlási lehetőségek százai és számos egyszerű, közérthető magyarázat segíti a megértést.

Haladj lépésről lépésre, senki nem sürget, a sajt tempódban végezheted el ezeket az egyszerű, könnyen megoldható a feladatokat. Ahogy haladsz előre, érezni fogod, hogy nő a magabiztosságod, javul a képességed angol mondatok alkotására.

Kinek ajánlott?

Kezdő szinttől a középhaladóig mindenki számára jól használható ez a gyakorló e-könyv. Ha már rendelkezel körülbelül 4 – 500 szavas szókinccsel, nyugodtan belevághatsz.

Most van itt az idő, hogy nekivágj. Végre egy saját magad által elvégezhető gyakorlat, nem kell alkalmazkodnod senkihez, nem kell unalmas magyarázatokat hallgatnod, vagy olvasnod. Csak kezdd el az e-könyvet és haladj a saját sebességeddel, hajtsd végre a feladatokat, és mire a végére érsz, BÁMULATOS MÓDON, FOGSZ TUDNI ANGOL MONDATOKAT ALKOTNI.

A megértést mintegy 700 kép és 700 gyakorló mondat segíti.

Azt hiszem, most jött el a TE IDŐD, hogy ebbe belevágj. Szerezd be a gyakorló e-könyvet és indulj el e kalandokkal teli úton.

Ez az e-könyv nem kerül egy vagyonba, mindössze £9.00-ért meg tudod vásárolni és sok-sok óra gyakorlási lehetőséget fog neked biztosítani.

Megnövekedett, csillogó szemű megértést kívánok Neked.

Többé nem leszel ugyanaz!

Angol mondatalkotás gyakorló e-könyv

Minden angol mondat alapja

Angol nyelvgyakorló e-könyv

 

Csomagban kedvezményes áron!

Angol mondatalkotás gyakorló e-könyv sorozat

Angol nyelvgyakorló e-könyv sorozat 1 – 3

Nézd meg itt.

 

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.