Angol kezdő hangoskönyv csomag

Egy új nyelvet megtanulni ijesztő lehet, különösen, ha folyékonyan kell tudnod beszélni. Ha szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat, A1 szintű angol nyelvtanulási csomagunk tökéletes megoldás a számodra. Ez a csomag 15 hangoskönyvet és 16 e-könyvet tartalmaz PDF, illetve mp3 formátumban, amelyek segítségével megtanulhatod az angol nyelv alapjait, beleértve a szavakat és mondatokat is.

A csomagban található e-könyveket úgy terveztük, hogy könnyen olvashatóak és érthetőek legyenek, egyszerű, világos magyarázatokkal az angol nyelvtanról, szókincsről és mondatszerkezetről. Tökéletesek azok számára, akik most kezdenek angolul tanulni, vagy akik szeretnék felfrissíteni tudásukat. Az e-könyvek önképzésre is kiválóan alkalmasak, mivel gyakorlatokat és kvízeket tartalmaznak, amelyek segítségével gyakorolhatod a tanultakat.

Az e-könyvek mellett a csomag 15 hangoskönyvet is tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni a hallás- és beszédkészségedet. A hangoskönyveket angol anyanyelvi beszélők narrálják, és a témák széles skáláját ölelik fel, beleértve a mindennapi társalgást, az utazást és az üzleti angol nyelvet. A hangoskönyvek tökéletesek azok számára, akik sokat vannak úton, és a lehető legjobban szeretnék kihasználni az idejüket azzal, hogy ingázás vagy más tevékenység közben angolul tanulnak.

A csomagot úgy terveztük meg, hogy segítsen elérni az A1-es angol nyelvi szintet, amely a Közös Európai Referenciakeret (CEFR) első szintje. Ez a szint alapszintnek számít, és azt jelenti, hogy képes leszel megérteni és használni az egyszerű hétköznapi szavakat és alapvető kifejezéseket. Képes leszel bemutatkozni másoknak, valamint egyszerű kérdéseket feltenni és megválaszolni olyan személyes adatokkal kapcsolatban, mint például a lakóhelyed, az ismerőseid és a tulajdonod.

Az egyik legjobb dolog ebben a csomagban az, hogy teljesen önállóan tanulhatsz. Kezdhetsz a számodra legfontosabb e-könyvekkel és hangoskönyvekkel, a többit pedig a saját tempódban tanulhatod végig. Ez azt jelenti, hogy akkor és ott tanulhatsz és gyakorolhatsz angolul, amikor és ahol neked kényelmes.

A csomag másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a témák széles skáláját tartalmazza, ami azt jelenti, hogy számos különböző angol köznyelvi kifejezéssel találkozhatsz. Ez segít abban, hogy magabiztosabbá és kényelmesebbé válj, amikor angol anyanyelvűekkel beszélsz.

Ezenkívül a csomaghoz tartozik egy hangoskönyv készlet, amit hallgathatsz akár az okostelefonodon is. Ez azt jelenti, hogy bárhová magaddal viheted és gyakorolhatod vele az angolt.

Összefoglalva, ha szeretnéd fejleszteni angol nyelvtudásodat, az A1 szintű angol nyelvtanulási csomagunk tökéletes megoldás a számodra. A csomag 15 hangoskönyvet és 16 e-könyvet tartalmaz, amelyek segítségével megtanulhatod az angol nyelv alapjait, beleértve a szavakat és mondatokat.

Ne várj tovább, kezdd el a folyékony angol nyelvtudás felé vezető utat még ma!

Vegyél részt hatékony, beszédközpontú angolóráinkon – bárhol is élsz a világban.  Ismerd meg, hogyan lehet gyorsan és vidáman tanulni angolul.

Letölthető nyelvgyakorló füzeteink segítségével tanulhatod meg az angol nyelvet otthonod kényelméből, a saját időbeosztásodat követve.

Érdekes és gyakorlatias feladatok, beszédes képek, lépésről-lépésre teszik könnyűvé a nyelvtanulást.

Köszönjük!

Hamarosan jelentkezünk.